Kopernikus 610 Event Centar | Prostor za proslave – BESPLATNI OGLAS

Event Centar Kopernikus 6 10: Gde Beograd Sija Najjače

Pronađite savršen prostor za svoj događaj na jedinstvenoj lokaciji u Beogradu, gde se susreću reka Sava i Dunav. Event Centar Kopernikus 6 10, sa površinom preko 2000 m², otvara vrata za nezaboravne trenutke, bilo da je reč o venčanjima, koktelima, seminarama ili proslavama, sa kapacitetom do 1500 osoba.

Jedinstvena Lokacija

Nestvarna lepota ušća, sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, čini Kopernikus 6 10 idealnim mestom za svečanosti koje ostaju upamćene. Moderni dizajn i fenomenalni pogled doprinose da svaki događaj bude poseban.

Savršena Infrastruktura za Sve Vaše Potrebe

Raspolažemo sa dva zatvorena prostora od po 750 m² i terasom od 600 m², pružajući mogućnost da istovremeno organizujemo tri različita događaja. Ova fleksibilnost je ono što nas izdvaja.

Najmodernija Tehnologija na Vašem Događaju

Najmodernija oprema, vrhunska rasveta i ozvučenje osiguravaju da svaki detalj vašeg događaja bude izveden bez greške. U Event Centru Kopernikus 6 10, tehnologija i dizajn se spajaju da kreiraju magičnu atmosferu.

Višenamenski Prostor za Sve Vrste Događaja

Bilo da planirate venčanje iz bajke, profesionalni seminar, ili svečani prijem, naš centar pruža sve uslove za događaj po vašoj meri. Sa kapacitetom do 1500 osoba, mi smo spremni da ugostimo vaše snove i pretvorimo ih u stvarnost.

Event Centar Kopernikus 6 10 nije samo mesto događanja; to je destinacija gde se stvaraju uspomene. Uz našu posvećenost detaljima, strast prema organizaciji i ljubav prema stvaranju nezaboravnih trenutaka, vaš događaj će zasijati punim sjajem. Posetite nas i dozvolite da zajedno ostvarimo vašu viziju savršenog događaja.


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours