Set odeće za bebe za dečake Majica+šorts Dečiji letnji set odeće za bebe za dečake Simpatičan set odeće za bebe iz crtanih filmova Majica za bebe Hlače za bebe – DEČIJA ODEĆA


Price: 2,169.38 – 591.98

Poštovani kupci, dobrodošli u zvaničnu prodavnicu BCaton.

Mi smo najbolje ocijenjeni prodavač na AliExpressu, sve narudžbe će biti isporučene u roku od 24 (48) sata.

Naziv proizvoda: Modna dječja polo majica

Veličina: 0-5 godina

Materijal: pamuk
1. Udobnost: Pamučna tkanina je mekana i prozračna, pružajući ugodno iskustvo nošenja. Ima dobru higroskopnost i može apsorbirati znoj s kože, brzo ga izbaciti i održati kožu suhom. To čini pamučnu tkaninu idealnim izborom za ljetna područja i područja s visokim temperaturama.

2. Prozračnost: Pamučna tkanina ima dobru prozračnost, omogućavajući zraku da slobodno teče i održava ventilaciju tijela i disanje. Ovo pomaže u regulaciji tjelesne temperature i izbjegavanju prekomjernog znojenja i nelagode.

3. Higroskopnost: Pamučna vlakna mogu apsorbirati vlagu iz zraka i imaju jaku higroskopnost. Može apsorbirati znoj iz tijela, održavati kožu suhom i brzo ispariti, smanjujući šanse za miris i rast bakterija.

4. Trajnost: Pamučna tkanina ima visoku izdržljivost i snagu. Može izdržati često habanje i pranje i ne može se lako nositi ili deformirati. Pamučna vlakna su izdržljiva, što omogućava da odjeća i kućni predmeti od pamučne tkanine imaju duži vijek trajanja.

5. Sigurnost: Pamuk je prirodno vlakno koje ne sadrži štetne hemikalije. U poređenju sa sintetičkim vlaknima, pamučna tkanina je ljubaznija prema koži i manje je sklona alergijama ili iritacijama, što je čini pogodnom za osjetljivu kožu i djecu.
Veličina: 1 cm = 0,39 inča

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours