Pametna igračka za pse, elektronička interaktivna lopta za kućne ljubimce, pokretna lopta, USB automatska pokretna lopta za štene, rođendanski poklon za mačku – OPREMA ZA PSE

Opis

● Dva interaktivna režima

Kao mentalno stimulirajuća i zabavna igračka za pse, Best Dog Toy Ball je posebno dizajnirana za aktivne ili plašljive štence ili odrasle pse kojima je dosadno. Kada je uključen, automatski će se kotrljati, tresti ili odbijati. Postoje 2 načina interakcije: Normalni i Pametni između kojih se možete prebacivati ​​kako bi bio prikladan za različite igre pasa. Hladno LED svjetlo će se također uključiti kako bi odmah privuklo pažnju vašeg psa.

●Prelepe boje i siguran materijal

Nakon lansiranja NO-7 Best Dog Toy Ball, LED će se upaliti kako bi stimulirao vašeg ljubimca. Psi vole da grizu, žvaću i ližu svoje igračke. Želimo da budu sretni i zdravi, pa brinemo o vašim ljubimcima kao o bebama. Vanjski omotač ove lopte je napravljen od izdržljive prirodne gume koju nije lako žvakati. Bez BPA, netoksičan, bez mirisa i lako se čisti, što je udobno i sigurno za zube i desni vaše krznene bebe. Osim toga, stvara malo buke na podu.

●Automatsko izbjegavanje prepreka

Sa ugrađenim inteligentnim senzorom pokreta, najbolja lopta za pse može se okrenuti i udaljiti kada naiđe na prepreku ili uska mjesta, održavajući vašeg psa uzbuđenim i zabavljajući tako što ostaje nepredvidiv. Nema potrebe da brinete da će se zaglaviti u uglu.

●Dug vijek trajanja baterije

Potpuno nadograđen kapacitet baterije, jedan sat punjenja podržava 3 sata igranja.

specifikacije:

Naziv proizvoda: Smart Dog Toy Ball

Pogodno za: male i srednje pse, mačke

Prečnik: 4,5 mm

Kapacitet baterije: 300mAh

Trajanje baterije: Maks. 3 sata

Materijal: PC, TPR

Težina: 74g

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours