Silikonska flašica za bebe bez BPA, pogodna za 0-36 meseci, 150ml/240ml, imitira iskustvo dojenja – BEBI OPREMA – MAJKA I DETE


Price: 1,407.76 – 495.10

【 Naziv proizvoda 】 Silikonska boca za mlijeko širokog kalibra, imitacija majčinog mlijeka

【Materijal】Silikon+PPSU+PP

(Specifikacija) Standardno sa drškom i slamkom

【Boja】 Nano boja (boja kafe)

(Kapacitet) 150mL, 240mL

【 Karakteristike proizvoda 】 Realističniji osjećaj sisanja, sigurnija i nježnija njega, manje sklona curenju, gušenju i pljuvanju, simpatičan dizajn i mekoća.

Blizu jačine majčinog mleka, pod istim vremenom i snagom usisavanja, duda prečnika 7 cm ima sličnu količinu mleka kao i majčino mleko, a beba neće doživeti odbacivanje

Dizajn teksture imitacije majčinog mlijeka, imitira teksturu i oblik majčinih grudi, omogućavajući bebama da se brže prilagode bočici.

Anti-osećaj majčinog mleka, lako se prihvata, duplo otvaranje, protiv nadimanja.

Otporna na povlačenje, sisanje i grizenje, mekana i poskakujuća, duda koju bebe ne mogu skinuti ili slomiti. Kada se vuče na 45°C sa 60 Nm sile, sisa se neće povući niti oštetiti.

Dvostruki usisnici zraka sprječavaju nadimanje, smanjuju negativni tlak u bočici tokom hranjenja i sprječavaju bebe da udišu više zraka, što može uzrokovati grčeve i grčeve.

Odličan dizajn brtvljenja sa 360° obrnutom bradavicom koja ne propušta mlijeko. Bradavica sa poprečnim otvorom će se automatski zatvoriti kada se ne koristi. Bradavica je izvrnuta i ne propušta mlijeko, što omogućava bebama da se slobodno igraju s njom.

Lopta gravitacije od 360°, opremljena gravitacionom loptom od nerđajućeg čelika 304, mirno rukuje bebom ležeći, ležeći, sedeći i pije mleko.

Nelomljiva tiha flašica za mleko od stabilnog materijala, otporna na padove i visoke temperature i ne brine da će uplašiti bebu čak i ako padne na zemlju.

Visokotemperaturna dezinfekcija bez deformacija, dijelovi tijela se mogu rastaviti i očistiti, otporni na visoku temperaturu ključanja od 100 ℃, parnu i ultraljubičastu dezinfekciju.

Nano srebrni silikon, zdrav i ekološki prihvatljiv, stabilan materijal, bez bisfenola A

bilješke:

Različiti monitori i boje osvjetljenja za snimanje mogu se neznatno razlikovati od stvarne boje proizvoda.

Zbog različitih proizvodnih serija, tolerancija mjerenja je +/-1-2cm.

Ako je proizvod oštećen ili nezadovoljavajući, obratite se korisničkoj službi. Hvala, ugodna kupovina!

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours