WESTTUNE okrugli stol za kampiranje sa laganom bazom Ultralagani prijenosni sklopivi stol s podesivim nogama za piknik u zatvorenom na otvorenom – TRPEZARIJSKI NAMESTAJ


Price: 7,107.28 – 3,340.51

Karakteristike

1.【Čvrsti materijal】: Naš stol za kampiranje je napravljen od ABS-a i aluminija, sa debljim pločama stola i debljim uglovima, čineći sklopivi stol robusnijim i stabilnijim, ali ipak laganim.

2.【Lako za sastavljanje】: Stolovi za kampiranje koji se lako sklapaju vrlo su jednostavni za postavljanje, samo umetnite uglove stola u odgovarajući položaj, sklopivi stol za kampiranje se može ukloniti, jednostavan za nošenje, lagan, sa torbu za nošenje. dimenzije prenosnog stola su: prečnik ploče stola: 14,5”noge stola-14.2”~22”Težina: 2,2 lbs.

3.【Podesiva visina】: Stol za kampiranje sa uvlačivim nogama stola, može se podesiti na visinu koja vam je potrebna prema vašim potrebama, radi vaše udobnosti. U isto vrijeme, prijenosni ugao stola za kampiranje s jasnom vagom može vam olakšati bolje podešavanje visine jasne vage, može bolje održavati ravnotežu sklopivog stola za kampiranje.

4.【Dizajn protiv klizanja】: Mali uglovi stola za kampovanje sa neklizajućim zaštitnim dizajnom mogu efikasno sprečiti klizanje sklopivog stola za kampovanje, radna površina sa zaobljenim uglovima podignutog dizajna, efikasno štite vaše predmeti sa skliznuća radne površine.

5.【Dođite s mrežastom torbom】: Svaki stol dolazi sa trokutastom mrežastom vrećom koja se može objesiti između 3 noge stola i staviti neke male predmete za kampiranje.

6.【Različite opcije】: Imamo 3 boje crnu, boju drveta i boju mramora, a postoje dvije opcije, sa ili bez stalka za svjetlo, kako bismo zadovoljili različite potrebe svakog kupca

specifikacija:

Naziv: Okrugli sto za kampovanje

Boja: crna, boja drveta i mermera

Materijal: ABS i aluminijum

Bilješke

Dimenzije proizvoda se mjere ručno, može biti grešaka, molimo za razumijevanje.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours