Poklon za biciklistu Topeak, knog, Spiuk, Lizard skins – BESPLATNI OGLAS

Dakle, poklon za biciklistu.

Imamo puno poseta u našoj radnji, gde neko gleda poklon za nekoga. Tog nekog može da poznaje ili da ga/je ne poznaje. U smislu, skupljaju poklon za kolegu s posla, koji je ili baš sad kupio bicikl, ili hoće da skine kilažu, ili pa baš dosta vozi, pa da ga/je obraduju.

Za nečiji rođendan pogotovo. Ušeta devojka u radnju, gleda u telefon, pa zvera po radnji, i pita se šta joj je to trebalo, a mi pitamo-“Za koga je poklon?…” A njoj nekako lakše.

Oko Nove Godine po firmama bude  akcija “secret Santa”, “tajni Deda Mraz” gde u firmi i ne poznajete osobu kome treba da poklonite nešto za Novu Godinu. A ono baš biciklista.

I zato, pročitajte ove naredne redove.

 

Poklon biciklisti

Ako je neko skorašnji biciklista,

i nije baš u materiji biciklizma, odlični pokloni su: kaciga, svetla, brava za vezivanje, ulje za podmazivanje. Tu treba biti pažljiv. Da ne bude da kaciga baš i nije pravi poklon (“joj, to je loša karma, pašću, do sada mi kaciga nije trebala!…”). U tom slučaju svetlo, zvonce, ogledalo, brava… je sasvim u redu. Stalak za bicikl, ili još bolje, kuka za zid, da može da okači svoje novo čedo. Ali tu mora da se složi i njegova druga polovina, ako je ima, da ne bude da joj/mu uzurpira dom.

Brava Abus Primo 590Stalak za bicikl Topeak FlashStand TW011 probike.rs servis i prodaja bicikli185808 servis i prodaja bicikli

Još – cirada, za hladnije dane. Ako je bicikl za terasi. To je uvek lepo smišljen poklon. Torbica za ispod sedišta-samo ako znate kakav cicikl vozi. Da ne bude MTB torbica a ono drumski bicikl. Nosač ili držač telefona je uvek dobar poklon.

bike cover 27 5 29in mtb bike cover 27 5 servis i prodaja biciklismartphonedrybag6in bk 1 servis i prodaja bicikli

Poklon srednje kvalitetnom biciklisti

raspalite maštu! Nešto od odeće je uvek zgodno. Rukavice, prsluk, majica… Može i gripovi, mini alat, ogledala, to su sve fini pokloni. Držite se dalje od naočara, to mora sam da odabere. “Znaš, treba mi UV400, uže mi je lice, ove me izdužuju, ovde mi prolazi vazduh…” Bolje neka on/ona bira.

E1161BK lg servis i prodaja bicikliDres kratkih rukava Endura CairnMini alat poklon za biciklistu

Štitnik zadnje viljuške je uvek dobar poklon. Gde da dozvoli da mu lanac udaranjem po ramu skine farbu.

Štitnik zadnje viljuške Lizard Skins Standard

Kvalitetni gripovi mogu da budu jako zgodan poklon, zato što je to često zamenjiva roba. Čak i da ih je skoro postavio/la, može da ih sačuva za kasnije. Ako je muška osoba – mini alat je pun pogodak. Toga nikad dosta.

Pošto svi imamo pametne telefone, torbica za telefon je i ovoj grupaciji biciklista superioran poklon. Isto tako i pumpa. Može i podna i ručna pumpa. Zašto? Pa ako je već neki “srednji” biciklista, napumpaće gume kući, pa trk napolje. A ako ima želju da sam majstoriše, onda može mini pumpa. To je odličan poklon, niko od nas biciklista se tome ne bi naljutio. Još ako je na dobra, Topeak pumpa… Uh!

3810005 Pumpa podna Giyo GF 43P sa manometrom probike.rs servis i prodaja bicikliPumpa za bicikl Topeak mini dual DXG

A sad, brzinomer! To je posebna priča, svako ima neke svoje fantazije o tome kakav mu brzinomer treba. Preporučujemo neki bežični. Svi su već vodootporni, tako da o kiši ne treba da brine. VDO je odličan izbor, Cat Eye takođe. Svi brzinomeri imaju onih 4 – 5 funkcija: trenutna brzina, današnja kilometraža, ukupna kilometraža i časovnik. Ako je budući korisnik zahtevniji, može da dođe u obzir i model sa prosečnom brzinom, recimo nešto od Cat Eye-a. Ako je zaslužio i bolji poklon-onda može i VDO sa kadencom i pulsmetrom. Pa neka probija rekorde.

Brzinomer vdo m6 bezicni www.probike. servis i prodaja bicikliBrzinomer bežični Cateye Velo wireless

Pedale su posebna priča-morate znati malo o njegovim/njenim navikama, pa da ih i ispoštujete.

Ako je MTB bajker, onda tu može neki Flat model pedale, pa da se oduševi. Ali oprez! Pedala može loše da se shvati. Imali smo situaciju – devojka je došla i kupila korpu i pedalu. Stavila je pedalu u korpu, i kaže, “večeras treba da raskinemo, daću mu ovako, korpu, i u njoj pedalu. Pa ako razume-shvatiće”. Tako da, pažljivo sa korpama. I pedalama.

Pedale Crank Bros Candy 2 black www.probike.rs servis i prodaja bicikli Pedale Shimano EPDM8140ML m l Shimano XT 2 www.probike.rs 1 servis i prodaja bicikli

Ako je profi,

tj. dosta vozi i sam bira opremu, da ne trošimo kilobajte na njega/nju. Ili, da ipak potrošimo malo.

Dakle, trenažer. Skup poklon, ali superioran. Vežba tokom zimskih, hladnih, kišnih dana. I sve što ide uz to. Ako već ima trenažer, onda podlogu za prednji točak. I neku strunjaču, da ne oštećuje parket, ili da se ljute komšije ispod zbog potmulog zujanja.

Poklon biciklisti Valjci Kinetic Z Rollers T 2600 2 probike.rs servis i prodaja bicikli Kinetic banner image 1 probike.rs servis i prodaja bicikli

I ovde podna pumpa može da bude vrhunski poklon. Kao i dobar bidon za vodu. Toga nikad dosta.

Stalak za bicikl može da bude odličan poklon, da se bicikl ne grebe. A zvonce? Zvonce mora da bude kvalitetno, da se ne vidi, i da ima zvuk kao anđelčići u zoru. Kao, recimo,  Knog Oi.

30421 Zvonce Knog Oi Srebrno Small za uzi volan probike.rs servis i prodaja bicikli Zvonce Knog Oi Crno Small - za uži volan

Ako je cikloturista,

onda su torbe i torbice prava stvar. Mini alat isto, i rezervne gume,naravno. Samo da bude odgovarajuća dimenzija. Ili još bolje, tečnost protiv bušenja guma. To će mu uvek zatrebati. Prtljažnik pretpostavljamo da ima već, a ako nema, mora da bude dobar. Topeak ima vrhunske prtljažnike. I torbe za napred, za pozadi,… Cikloturisti treba dobar bidon za vodu. da bude kvalitetan i da ne pušta. Kamelbak je odličan izbor.

TBP TL1B torbica za ram bicikla Topeak TBP TL1B 4 toploader probike.rs servis i prodaja bicikli TT9648B torba Topeak za na prtljaznik bags mtx trunkbag dx mtx trunkbag 3 probike.rs servis i prodaja bicikli Torba - bisage za na prtljažnik Topeak Drybag DX crne

I tako, lista ide u nedogled. Šta god da kupite, pravom biciklisti će uglavnom da se svidi. Jer to su stvari koje uvek mogu da se iskoriste.

 

 

 

 


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours