Multimedija Za Auto Volkswagen 7inča sa GPS-om – BESPLATNI OGLAS

Unapredite svoje iskustvo vožnje sa našom vrhunskom multimedijalnom opremom za Volkswagen vozila! Novo u ponudi – Multimedija Za Auto Volkswagen 7inča sa GPS-om i bogatim funkcijama koje će učiniti vašu vožnju uživanjem. Podržana za modele kao što su Volkswagen Golf 5, Polo, Passat, B6, Touran, Polo Sedan, Tiguan, Jetta i još mnogo toga.

Ovaj sistem koristi najnoviju verziju Android OS-a, Pure Android 13.0. Reč je o 8-jezgarnim procesoru koji omogućava brzo i efikasno delovanje sa RAM-om od 4GB DDR3 i ROM-om od 64GB,. Obezbeđuje dovoljno prostora za skladištenje podataka, aplikacija i multimedijalnog sadržaja.

Jedna od ključnih funkcija je ugrađeni Carplay, koji omogućava sinhronizaciju informacija sa vašeg Android telefona direktno na ekranu. Osim toga, podržava i Android AUTO, HDMI za naslone za glavu, TDA 7851 pojačalo za vrhunski audio doživljaj, i Bluetooth 5.0 sa podrškom za NX TX ATTX za bežičnu povezanost i besprekoran kvalitet zvuka.

GPS navigacija sa najnovijim besplatnim mapama i podrška za 3G/4G mrežu osiguravaju da uvek znate put. Dodatno, kapacitivni ekran osetljiv na dodir pruža intuitivan interfejs. Podrška za preuzimanje aplikacija sa Google Play prodavnice čini ovu multimediju izuzetno prilagodljivom.

Ova multimedija dolazi sa opcijom za DVR funkciju sa spoljnom kamerom, kao i podrškom za spoljni DAB prijemnik, pružajući vam potpunu kontrolu i mogućnost prilagođavanja vašem iskustvu vožnje.

Jednostavna instalacija “plug and play” čini ovu multimediju idealnim dodatkom za vaš Volkswagen automobil.

Obezbedite sebi luksuz i funkcionalnost na putu – kupite našu Multimedija Za Auto Volkswagen 7inča sa GPS-om i uživajte u savremenom spoju tehnologije i vožnje!

Članak Multimedija Za Auto Volkswagen 7inča sa GPS-om se pojavljuje prvo na e-Oprema.

Source link


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours