Najbolje noše za bebe: Top 5 po izboru roditelja – BESPLATNI OGLAS

Dečak beba sedi na noši u toaletu i igra se toalet papiromDečak beba sedi na noši u toaletu i igra se toalet papirom
Photo: Freepik

Najbolje noše za bebe karakteriše nekoliko važnih odlika. Iako je to prilično individualna stvar (vaš mališan je taj koji će reći šta je najboje za njega), postoji nekoliko vrsta noša koje su se izdvojile, bar prema iskustvu najvećeg broja roditelja.

Prilično je individualan i period u kom bebe ostavljaju pelene i prelaze na noše. Pa ipak, u proseku, to se najčešće dešava od druge do treće godine detetovog života. Dete je spremno za ovu veliku promenu, onda kada primetite neke od sledećih znakova:

  • Obaveštava vas kada obavi nuždu
  • Obraća pažnju na pelenu prilikom vršenja nužde (hvata se za pelenu, širi noge…)
  • Sakriva se iza nameštaja prilikom nužde

Izdvajamo 5 najboljih noša, sa kojima će odvikavanje od pelena biti mnogo lakše, lepše i urednije.

Neke od utisaka smo “pokupili” u malopradajnim radnjama BabyStyle, a istraživali smo i recenzije koje su roditelji pisali po stranim sajtovima. Sve smo sumirali i napravili ovu listu. 

1. Najbolje noše za bebe – Muzička noša 

Jednostavno i praktično, a nije skupo!

Muzička noša, bar prema iskustvu roditelja koji pazare u BabyStyle-u, je proveren izbor za prvu nošu.

Muzicka-nosa-Zebra-pinkMuzicka-nosa-Zebra-pink

Ispod noše se nalazi mehanizam sa jednom baterijom, a na dnu noše se nalazi dva senzora. Kada se noša pokvasi, senzori pale muziku.

Poenta je da dete biva nagrađeno kada obavi nuždu i to pesmom. Sve vrlo brzo postaje igra, a dete jedva čeka da ponovo koristi nošu.

Postoji li mane ove noše? Da, jedna mala. Kada se istroše baterije, noša počinje da svira bez obzira na to da li je pokšvašena ili suva. Roditelji kažu da to može biti problem noću, kada je vreme za san. Ipak, ovaj problem je lako rešiv – osigurajte se da uvek u kući imate jednu bateriju viška. 

Sam oblik noše je klasičan, ona je napravljena od čvrste, lagane plastike, zdravstveno ispitana i odobrena. 

2. Pisoar za decu – MASAI

Roditelji dečaka zaiste vole ovu “nošu”. Reč je o pravom pisoaru, ne baš o noši, ali stavljamo ga na ovu listu zbog popularnosti.

Pisoar za dečake Masai plaviPisoar za dečake Masai plavi

Roditelji dečaka rado kupuju ovaj proizvod, jer je interesantnog dizajna i zabavan je. Na dnu pisoara se nalazi igračka koja se okreće prilikom vršenja male nužde. Što je jači i duži mlaz – veća je zabava. 

Pisoar za decu Masai se lako održava, jer poseduje odvojivu posudu koja se lako prazni i pere. Može stajati samostalno, a možete ga i zakačiti za vrata od kupatilske komode, na zid ili na spoljnu stranu kade. 

Ne propustite BabyStyle recenziju – Najbolje flašice za bebe.

….po izboru naših kupaca i prodavaca

Naši kupci kažu da su vrlo praktični onda kada treba naučiti dečaka da za malu nuždu ne koristi nošu, već wc šolju.

– Imala sam velikih problema u restoranima i na javnim mestima. Moj trogodišnjak odbijao je  da koristi wc šolju i tražio je isključivo nošu. Pisoar nam je pomogao da prebrodimo taj period i za svega nekoliko dana, pisoar je postao omiljena “igračka” u kući – rekla je Marina K., redovan kupac BabyStyle-a.

Ovakvi pisoari na Amazonu su ocenjeni vrhunskom ocenom 4,4 od 5, a roditelji su u recenzijama imali samo reči hvale.

3. Noša kao WC šolja

Evo rešenja za sve one koji imaju malce “sa stavom”. Noša WC šolja je zapravo noša koja će podržati samopouzdanje vašeg deteta.

Noša wc šolja spada u najbolje noše za bebe jer podstiče detetovo samopouzdanjeNoša wc šolja spada u najbolje noše za bebe jer podstiče detetovo samopouzdanje

Ono će se osećati jako “bitno” i važno jer obavlja nuždu kao mi, odrasli. 

Odlična stvar je što ova noša ima i zvuk, pa dete nakon obavljene nužde zapravo “pušta vodu”, odnosno noša oponaša zvuk pražnjenja vode iz vodokotlića. 

Noša WC šolja je stabilna, zabavna i lako se održava. Sadži posudu koja se lako vadi, prazni i održava.

Ovu nošu možete kupiti u prodavnicama BabyStyle u Novom Sadu i Vrbasu (proizvod je dostupan do isteka zaliha).

4. Noša sa drškama, poklopcem i motivima životinjica

Sve noše sa poklopcem su odličan izbor za one koji mnogo putuju.

Dečija noša riko, palva noša sa poklopcem, zanimljiv dezenDečija noša riko, palva noša sa poklopcem, zanimljiv dezen

Međutim, ova noša za bebe, koja vam je dostupna u BabyStyle-u, je mnogo više od noše. Ona je zaista lep detalj u kupatilu ili dečijoj sobi. 

Vrlo je udobna, sadrži drške za lakše ustajanje i sedanje i neklizajuću podlogu, što je čini jednom od najbezbednijih noša za bebe. 

– Mi smo nošu sa patkicom na poklopcu dobili kao poklon, od tetke. Patkica je inače omiljeni “lik” našem sinu. Ne mogu vam opisati njegovo oduševljenje kad je video tu nošu. Do tad smo koristili muzičku nošu. Ona je sad pala u zaborav, jer je tu “patkica”. Čvrsta je, udobna, lako se održava, ima i poklopavc i vrlo je dekorativna. Za svaku je preporuku – podelila je svoje iskustvo Gordana P., jedna od naših redovnih mušterija. 

5. Obična, klasična noša

Nismo mogli da je zaobiđemo na ovoj listi, jer ono što je dobro, ne treba menjati. 

Obična, klasična noša je uvek dobar izbor. Ako vam nije važan izgled noše, ili želite da izaberete nešto povoljniji proizvod, onda je klasična noša siguran izbor.  

Nosa za bebe Zebra sivaNosa za bebe Zebra siva

Imamo samo nekoliko sugestija, kada birate ovaj tip noše – vodite računa da sedalni deo bude dovoljno širok, kako ne bi žuljao dete. 

Na tržištu se može naći zaista veliki izbor noša. One najpovoljnije su napravljene od tanje plastike, i rub noše je nešto uži, pa to tokom dužem sedenja može žuljati dete. Upravo to, može biti razlog za izbegavanje noše. 

Birajte proverene proizvođače i vodite računa o kvalitetu plastike i izrade kada birate običnu nošu. 

U BabyStyle imate veliki izbor takvih noša, a mi predlažemo ovu – Obična noša za bebe.

To bi bio naš izbor za najbolje noše za bebe. Pišite nam u komentarima – Koliko vam je bilo lako ili teško da odviknete dete od pelena i koliko vam je u to procesu pomogla odgovarajuća noša. Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours