Osigurate vaše putovanje od otkaza – BESPLATNI OGLAS

Od sada kupljene avio karte možete osigurati od otkaza putovanja ili eventualne sprečenosti za putovanje. Ovaj vid osiguranja dostupan na našoj stranici za osiguranje LINK ZA OSIGURANJE.

Uz ovu opciju GRAWE osiguranja možete potpuno sigurno i besplatno napraviti rezervaciju avio karte unapred, po najpovoljnijim cenama za daleke destinacije i prilikom kupovine uzeti i osgiruanje avio karte.

Više informacija u uslovima važenja osiguranja mozete pogledati u opštim uslovima osiguranja na ovom linku : USLOVI ZA OSIGURANJE POMOĆI NA PUTOVANJU GRAWE TRAVEL.

 

Online kupovina osiguranja od otkaz putovanja.

Prilikom standardne kupovine putnog zdravstvenog osiguranja na našem sajtu, nakon sto unesete informacije o vaše, putovanja potrebno je odabrati opciju kao na slici OTKAZ PUTOVANJA i zatim zavrsiti proces kupovine uz online plaćanje polise. Uslove pod kojima vazi osiguranje od otkaza putovanja imate na linku iznad.


 

Naravno za sva pitanja kao i za prodaju polisa osiguranja dostupni smo online na nasoj stani za osiguranja kao i putem nasih telefona 011 455 00 00 i 0800 400 104 kao i mobinog telefona na kome imamo viber i whatsapp +381 62 42 42 84

Source linkSource link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours