Rođendansko veselje: Utisci sa 26. rođendana Vitorog salona nameštaja – BESPLATNI OGLAS

Srećan nam rođendan! Vitorog salon nameštaja u Novom Sadu je u periodu od 17. do 21. oktobra 2019. godine proslavio svoj 26. rođendan! Da, verovali ili ne, prošlo je više od dve i po decenije od otvaranja prvog Vitorog salona nameštaja u Novom Sadu i moramo priznati da našoj sreći nema kraja.

Kada smo razmišljali o najboljem načinu da obeležimo ovaj rođendan, setili smo se da je uspeh ovog, a i svih Vitorog salona nameštaja, nastao zahvaljujući našim vernim kupcima, te smo želeli da Vam pružimo veselje dostojno Vas i Vaših mališana. Zbog toga smo priredili izuzetne popuste, ali se i pobrinuli da uživate u nezaboravnoj atmosferi i da uživate posmatrajući svoje mališane nasmejane i vesele.

Rođendansko veselje

Kao što smo već napomenuli, rođendansko slavlje je trajalo tri dana, u periodu od 17h do 20h, u prostorijama salona nameštaja u Novom Sadu, a u daljem tekstu pročitajte kako je sve to izgledalo i šta su posetioci imali prilike da vide.

Prvi dan Vitorog slavlja: Novi izgled salona

Prvi dan Vitorog žurke bio je četvrtak, 17. oktobar. Posetioci salona došli su u većem broju već nešto pre 17h i nisu bili razočarani prizorom.

Naime, prvo iznenađenje koje smo im priredili jeste nov izgled samo salona nameštaja. Redizajn salona je projekat na kom smo radili nekoliko meseci i moramo priznati da smo ponosni što je projekat priveden kraju baš pred samu proslavu rođendana.

Trenutni dizajn salon nije samo moderniji već je i urađen tako da omogući svim potencijalnim kupcima da što efikasnije nađu željene komade nameštaja za svoj dom. Ukoliko ste nam se pridružili na proslavi, onda ste sigurno primetili da smo se vešto poigrali sa osvetljenjem u salonu, te da se oko svakog komada nameštaja nalazi sasvim dovoljno prostora, koji omogućava posetiocima da pažljivo sagledaju sve osobine i lepote komada nameštaja.

Drugi dan Vitorog radosti: Uživanje uz opuštajuću muziku

Drugog dana Vitorog fijeste, u petak, 18. oktobra, slavlje je bilo u punom jeku. Nešto posle 17 časova, u salonu nameštaja se posetiocima pridružio bend, a prijatna i opuštajuća atmosfera nastala je čim su momci iz benda uzeli svoje gitare u ruke.

Treći dan Vitorog radosti: Iznenađenje za mališane

Treći dan Vitorog proslave odvio se u subotu, 19. oktobra. Imajući na umu da je subota dan kada najviše vremena provodite sa svojom porodicom, odlučili smo da oduševimo najmlađe članove Vašeg doma. Naime, svim predškolarcima i školarcima smo pružili mogućnost da upoznaju svoje omiljene crtane junake, pričaju, pevaju sa njima, igraju se i pitaju ih sve što su oduvek želeli. Prema onome što smo mi imali prilike da primetimo, Pepa Prase je, nesumnjivo, bila favorit svih mališana.

Nakon upoznavanja sa junacima, najmlađi posetioci su imali su prilike da se maskiraju u svoju omiljenu životinju ili bilo šta požele, pa je salonom šetalo nekoliko nasmejanih vila i tigrova. 🙂

Poslednji dan Vitorog veselja: Izvačenje pobednika i dodela vaučera

Poslednji dan Vitrog žurke, ponedeljak, 21. oktobar, proveli smo vrlo veselo. Naime, umesto da sa posetiocima podelimo po koje parče torte, odlučili smo da verne kupce nagradimo poklonima i to tako što ćemo dodeliti čak tri vaučera u vrednosti od 10.000, 20.000 i 50.000 dinara.

U poslepodnevnim časova, izvučeni su dobitnici. Dobitnici sva tri vaučera su pripadnice lepšeg i nežnijeg pola 一 Milka Pavković, Marija Majstorović i Milica Zurovac.

VI ste zaslužni za uspeh Vitorog salona nameštaja!

Kao što ste imali prilike da vidite, na proslavi 26. rođendana Vitorog salona nameštaja u Novom Sadu je bilo prilično razgirano, a Vitorog tim je uživao posmatrajući osmehe na ozarenim licima naših posetilaca.

Na samom kraju, želimo da Vam se zahvalimo što sve ove godine verujete u Vitorog brend. Vi ste učinili da salon nameštaja u Novom Sadu opstane svih ovih godina, te ovo slavlje, a i svako naredno, posvećujemo Vama, Vašem strpljenju, odanosti i poverenju.

Hvala Vam što ste uz nas svih ovih godina!

Vaš Vitorog tim

The post Rođendansko veselje: Utisci sa 26. rođendana Vitorog salona nameštaja first appeared on Vitorog promet – Nameštaj, dnevne sobe, kreveti, stolice, ugaone garniture.

Source link

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours