AirPods slušalice – Najveći izbor bežičnih slušalica – BESPLATNI OGLAS

Airpods slušalice su za kratko vreme osvojile simpatije velikog broja ljubitelja muzike.

Ove slušalice su karakterističnog, futurističkog izgleda i dizajna, a koriste se za slušanje muzike sa mobilnog telefona bez upotrebe kablova i žica.

Airpods slušalice su izum 21. veka, koji će u budućnosti sasvim sigurno naći još veću primenu.

Kako su nastale airpods slušalice?

Kompanij neprestano rade na novim, tehnološki unapređenim gedžetima za mobilne telefone i druge uređaje.

Tako su nastale i EarPods slušalice, koje su prethodile izbacivanju airpods slušalica na globalno tržište.

Airpods slušalice karakteriše jedinstveni dizajn koji su nasledile od svog prethodnika. Čini se da je jedino što je promenjeno zapravo nedostatak žičane konekcije sa uređajima poput tableta ili mobilnog telefona. Osim toga, na airpods slušalicama nalaze se i dva dodatna otvora, koja omogućuju bolje cirkulisanje vazduha i kvalitetniji zvuk. Što se tiče dizajna, većih promena u odnosu na EarPods nema. Korisnici ovih slušalica dobijaju maksimalan komfor i udobnost prilikom korišćenja, a da pritom nije narušen kvalitet zvuka.

Bežične slušalice nisu nov izum, međutim airpods imaju posebne karakteristike koje ih čine zaista posebnim i inovativnim u tehnološkom smislu.

pogledajte ponudu

Airpods slušalice – Bluetooth i WI-FI povezivanje

Kao što smo već naglasili, bežične slušalice kakve su i airpods slušalice nisu nešto novo u tehnološkom svetu.

Međutim, ono čime se ove slušalice mogu pohvaliti jeste veoma stabilna konekcija sa vašim uređajem.

Osim toga, omogućeno vam je i povezivanje sa uređajem putem blueetooth-a, ali i preko WI-FI veze. Ovim je omogućen prenos podataka i sinhronizacija istih putem obe veze.

Airpods karakteriše i automatsko povezivanje. Čim se otvori kućište u kojem se nalaze slušalice, automatski se one pokušavaju povezati sa najbližim uređajem – telefonom, tabletom ili laptopom. Dakle, nema potrebe da posežete za tasterom za povezivanje na vašem pametnom uređaju. Ove slušalice će to uraditi umesto vas. Sve što je potrebno jeste uključivanje bluetooth veze i wi-fi povezivanja na vašem uređaju. Odlična pogodnost, zar ne?

Punjenje i dugotrajnost baterije airpods slušalica

Kao i kod drugih modela bežičnih slušalica, i kod airpods-a je neophodno napuniti ih kada se one isprazne.

Airpods Apple slušalice pružaju više sati aktivnog slušanja muzike, nakon čega je neophodno punjenje istih. Ukoliko ih pak koristite za razgovore, u proseku ćete moći da pričate oko 2 sata, pre nego što se one isprazne.

Dodatna pogodnost ovih slušalica jeste što ih možete koristiti odvojeno. Dok se jedna slušalica puni, drugu možete koristiti za razgovor. Ovo olakšava mnogim korisnicima korišćenje ovih slušalica u poslovne svrhe, kada su u pitanju online sastanci kompanije.

Airpods dolaze u posebnoj kutiji sa umetcima za punjenje, a samo punjenje kutije možete vršiti uz pomoć posebnog kabla. Uz pomoć ovog kabla vreme trajanja baterije se može produžiti i do 24 časa. Isprobajte sami i nećete se pokajati!

pogledajte ponudu

Gde možete nabaviti svoj par airpods slušalica?

Ukoliko želite da nabavite ove fantastične slušalice, to možete učiniti putem našeg online shop-a. Prodavnica Mobil Shop specijalizovala se za prodaju kvalitetne dodatne opreme za mobilne telefone.

Airpods A88 slušalice dolaze u mnogo različitih varijacija boja. Ono što ih čini posebnim jeste metalik mirror odsjaj. Namenjene su svima koji žele da unesu dašak elegancije u gedžete za pametne uređaje koje koriste.

Sa druge strane, Airpods Air Pro slušalice dolaze u vedrim bojama, kao što su intenzivno žuta, svetloroze, plava i bela boja. One će doneti pravo osveženje u vašoj torbi. Zaista upečatljiv izgled ovih slušalica oduševiće sve korisnike.

Pored ovih slušalica, u našem asortimanu možete pronaći kvalitetnu opremu za tablete, maske za mobilne telefone, zaštitna stakla, kao i jedinstvenu Xiaomi Yunmai opremu za fitness.

Posetite naš online shop opreme za telefone i uverite su kvalitet koji vam nudimo!Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours