Njihalice i ležaljke za bebe – BESPLATNI OGLAS

Njihalice i ležaljke – vole ih bebe, ali i roditelji!

Njihalice i ležaljke za bebe sigurno nisu na ‘obaveznom’ spisku stvari za Vašeg mališana, ali je neosporno da bebe u njima provereno uživaju!

Sigurno ste se bar jednom, tokom prve godine bebinog života, zapitali ima li kraja kupovini opreme za bebu??? Kako tako malom biću treba toliko stvari i šta je ono što im je zaista neophodno, a šta predstavlja luksuz?

Jedna od stavki koja se verovatno našla na vašoj listi jeste njihalica. Njihalica nije prioritet, kao što su krevetac, kolica, kadica za kupanje… Ipak njihalice mogu mnogo značiti roditeljima, i mnogo prijati bebama.

Iskusni roditelji često kažu kako je mladima danas mnogo lakše, jer imaju mnogo više načina da se informišu o svemu što ih muči tokom odgoja bebe.

Zašto onda ne bismo iskoristili sve prednosti interneta? I vi kao kupci i mi kao prodavci, koji uvek brinu o Vašim i potrebama Vašeg deteta.

Tu smo, ne samo da bismo vas opremili najboljom bebi opremom, već i da vam pomognemo kako da dođete do pravog rešenja koje je u skladu sa svim vašim potrebama i mogućnostima!

U zavisnosti od Vaših afiniteta, i naravno, Vašeg džepa, nudimo nekoliko tipova njihalica:

  • Ležaljke (mehaničko ljuljanje)
  • Električne ljuljaške
  • Multifunkcionalne njihalice

Ležaljke za odmor i zabavu mališana

Dragi roditelji, vi koji imaju tu sreću da vaša bebe ne zahtevaju punu pažnju tokom čitavog dana, kada kažemo punu pažnju mislimo na bebe koje ne prihvataju ni trenutak da ne gledate u njih, pričate im i držite ih u rukama – ležaljke će biti vaš savršen saveznik dok obavljate neodložne kućne poslove.

Mehaničko ljuljanje uz prijatne i umirujuće melodije pružiće pravi ugođaj mališanima.

Ležaljke su konstruisane tako da se prilagođavaju bebinim leđima, što znači da nikako neće štetiti pravilnom formiranju bebine kičme.

FITCH BABY su ležaljke dostupne u brojnim dezenima sa svojim šarenolikim detaljima zbog čega su jako interesantne bebama. Ono što je roditeljima takođe važno jeste cena, koja je sasvim pristupačna.

Njihalice i ležaljke za zabavu

Isplativost ovih ležaljki ogleda se u nosivosti do 18kg, dok neki modeli imaju nosivost i do 30kg, što pruža mogućnost dužeg korišćenja i kada beba poraste!

Kako ovaj tip njihalica prvenstveno služi za odmaranje i uspavljivanje deteta, njihov glavni zadatak jeste da budu udobne.

U ovoj kategoriji takođe izdvajamo i LORELLI ležaljka / ljuljaška ENJOY

Brže i lakše uspavljivanje uz pomoć električne ljuljaške

Ljuljaške su oduvek bile jedna od omiljenih zanimacija deci. Doduše, oni malo stariji, ljuljaške isključivo vezuju za igru i zabavu, dok za bebe i roditelje koji imaju bebe ljuljaške ili njihalice, imaju potpuno drugu, praktičnu primenu.

Verovatno su mnogi od vas pokušali na bezbroj načina da uspavaju bebu, bez da je drže u naručju i ljuljaju.

Mnogo je i onih koji su potrošili velike svote novca za igračke koje vise iznad krevetaca i imaju zadatak da uspavaju bebu, ali ni to nije pomoglo.

Umesto svake muzike za uspavljivanje, dok beba samo leži u krevecu, uvek je bolje rešenje njihalica koja će ljuljati bebu!

Njihalice i ležaljke

Ukoliko njihalica ima i muzičke dodatke, vašim mukama sa uspavljivanjem je došao kraj!

Zamislite 12 različitih melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka i automatskim isključivanjem, kao i ljuljanje u 5 brzina koje su prilagođene različitom rastu i napretku bebe. Zvuči neverovatno, zar ne?

Ovakve njihalice zaista postoje. Uz sve to imaju mogućnost rada na baterije ili priključivanja na struju. Vaše je samo da izaberete dezen.

JUNGLE GRANDE ili JUNGLE BABY SWING biće pun pogodak!

Neki novi pokreti?

NJihalice i ležaljke njihanje bebe levo desno

Čak ni njihalice koje ste do sada videli nisu dostigle vrhunac u praktičnosti i užitku za vaše mališane. Pored svih opcija koje smo vam predočili, kako bi vam zvučalo da njihalica može da se njišu levo i desno. Savršeno! I u ovoj kategoriji imamo ponudu za vas:

BOO ležaljke pored svih funkcija koje poseduju, sad imate priliku da ih kupite po jedinstvenim akcijskim cenama.

Nikako ne bi trebalo da propustite ovu priliku! Vaši mališani biće oduševljeni, a vi ćete uspeti da se odmorite ili pak da obavljate svakodnevne obaveze bez deteta u rukama.

Vaša beba će posmatrati okolinu, uživati u sopstvenoj zabavi sa svim detaljima koji se nalaze na njihalicama, a ipak će u svakom trenutku biti uz vas, što vam neće stvarati osećaj griže savesti da niste posvećeni detetu.

Svaka od njihalica je lako prenosiva, pa tako beba u svakom trenutku može biti uz vas.

Zabavni park za bebu u vašem domu

Koju god njihalicu da izaberete, vašoj bebi će biti zabavno, a vama praktično.

Izbor isključivo zavisi od vaših potreba, i materijalnih mogućnosti.

Za one koji nemaju ograničenja ni u kom pogledu, ne možemo da ne istaknemo sve prednosti multi-funkcionalnih njihalica koje se mogu ljuljati napred nazad, levo desno ili kombinovano.

JOIE SANSA su trenutno dostupne po akcijskoj ceni od -10%, zbog čega je ovo jedinstvena prilika da vašoj bebi priredite pravi zabavni park u vašoj dnevnoj sobi, dok vi spremate ručak ili završavate druge neodložne poslove.

Njihalice, ležaljke i različite ljuljaške ne samo da su zabava mališanima, iako na prvi pogled tako deluju, one su vrlo praktične!

Kvalitetne konstrukcije i mekana podloga bebama pruža udobnost, koja će njihovom telu prijati sigurno više nego držanje u rukama.

Nemojte stavljati ni sebe u drugi plan, vašoj bebi ste potrebni odmorni i raspoloženi, zbog toga je svakako bolje da bebu smestite u njihalicu, a vi im se posvetite kroz priču.

Njihalice i ležaljke van kuće

Za vas koji imate dvorište, tokom lepih i toplih dana njihalice će biti pravi raj kako za bebe tako i za vas.

Uživanje na svežem vazduhu, s pogledom na prirodu za bebu je kompletan užitak.

Važno nam je da vam napomenemo da će vaša beba u njihalicama biti potpuno bezbedna, jer sve njihalice i ljuljaške imaju sigurnosne pojaseve kojima ćete vezati bebu.

Naravno, ovo ne znači da ne treba da mazite i nunate Vašu bebu kadgod imate priliku, kao i da joj pevušite nežnu uspavanku, jer je ipak zvuk Vašeg glasa ono što beba najviše voli.

Posetite naš webshop i detaljnije se informišite o svim mogućnostima svake od njihalica, kako biste odabrali pravi model za svoju bebu, ali slobodno možemo reći i za sebe. 😊

Autor teksta: Maja Vlajić
Uredila: Tanja Dobričić

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours