Otkup automobila Mitsubishi – Otkup automobila Beograd – BESPLATNI OGLAS

Radimo otkup automobila Mitsubishi u Beogradu svih marki modela vrsta godišta i stanja, cene koje isplaćujemo najbolje su na tržištu. Kada se radi otkup Micubiši vozila sve se završava u 3 jednostavna koraka: Kontaktirate nas, dolazimo u najkraćem mogućem roku, radimo besplatnu procenu auta i uz dogovor sa vama dajemo ponudu za otkup polovnog Mitsubishi vozila.

Iako je Mitsubishi ime koje mnoge asocira na motore i motocikle, kod nas su popularni i modeli automobila ove poznate japanske marke. Ljubitelji crossover automobila, kao i stabilnih poprodičnih vozila odlično su upoznati sa kvalitetom Mitsubishija.

Međutim, čak i ovi sjajni “Japanci” imaju rok trajanja ili pak ispadnu iz mode, zato se njihovi vlasnici odlučuju na prodaju.

Ukoliko imate dilemu oko načina na koji je najbolje da prodate svog četvorotočkaša, imamo spreman odgovor za vas. Otkup automobila Mitsubishi nikada nije bio lakši, brži i isplativiji po vas.

Sve što je potrebno je da nam se javite i za svega par sati možete prodati svoj auto i zaraditi novac koji će vam biti isplaćen na ruke, u kešu!

Nakon što nas pozovete mi dolazimo na vašu adresu kako bismo uradili besplatnu procenu vašeg auta i dali vam odgovarajuću ponudu.

Otkupna cena vašeg polovnog Mitsubishija zavisi od niza faktora.

Između ostalog, ono što procenjujemo su godište auta, stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost.

Takođe, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete.

Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri.

Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila.

Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli, odnosno da možete da dokažete da ste vlasnik vozila.

Pored toga, na cenu dodatno može da utiče i trenutna ponuda i potražnja na tržištu o čemu vas mogu obavestiti naši agenti koji redovno prate kretanje cena.

Samo zato što vama vaš automobil izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati! Uvereni smo da će vas naša ponuda prijatno iznenaditi!

Takođe, nemojte biti obeshrabreni time što prodajete polovan auto ili pak auto koji nije u voznom stanju jer cena može da zavisi od gore navedenih faktora, ali ne i naša želja da vaš Mitsubishi i otkupimo jer je to ono čime se bavimo.

Ako vam naša ponuda bude odgovarala možemo da vas isplatimo na licu mesta, istog dana u kešu na ruke. Ukoliko ste zastupnik firme, možemo da vam uplatimo novac i na račun u banci.

Zatim ćemo preuzeti vozilo o svom trošku, kao i svu papirologiju vezanu za otkup.

Tu uključujemo i registraciju ako je vozilo prodato neregistrovano, tj.sa isteklom registracijom.

Kao što vidite, s vaše strane j potrebna samo dobra volja da sarađujete sa nama, a mi radimo sve drugo.

Javite nam se bilo kada, radimo 24 sata dnevno svakog dana, uključujući i vikende. I pogledajte našu kompletnu ponudu automobila za otkup.

Očekujemo vaš poziv u želji da se pridružite našim zadovoljnim klijentima.


Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours