NAMEŠTAJ — Prozirni Akrilni Sto – BESPLATNI OGLAS

Prozirni Akrilni Sto – Dodajte Eleganciju Vašem Prostoru!

PROVIDNI KAFE STOČIĆALT

Ušuškajte se u udobnosti vašeg dnevnog boravka uz našu najnoviju kreaciju – Prozirni Acrylic Coffee Table! Sa savremenim minimalističkim dizajnom i prozirnom strukturom, ova mala čudo-stolica ne samo da dodaje stil vašem prostoru, već i štedi prostor!

Ovaj elegantni stolić nije samo za kafu – može se koristiti kao mesto za piće, knjige ili čak kao stolić za telefonske pozive! Njegova prozirnost omogućava mu da se uklopi u svaki deo vašeg doma, od dnevnog boravka do bašte.

Ne zaboravite, naš proizvod možete pronaći i na sledećim sajtovima: namestaj.besplatnioglas.rs i namestaj.infooglasi.rs, gde možete postaviti besplatne oglase za promociju nameštaja!

Osvetlite svoj prostor i dodajte dozu modernog šarma uz naš Prozirni Acrylic Coffee Table!

Karakteristike:

  • Minimalistički moderan stil: Naš Prozirni Akrilni Sto se ponosi glatkim i modernim dizajnom sa zaobljenim ivicama koje garantuju maksimalnu bezbednost za vašu upotrebu. Njegov potpuno proziran dizajn lako se uklapa u bilo koji dekor dnevnog boravka pružajući šik i stilski dodatak vašem prostoru.
  • Rešenje za štednju prostora: Ovaj akrilni sto je odličan za male prostore, jer minimizira površinu poda svojim kompaktnim oblikom i može se lako postaviti u uglove ili pored sofa stolica.
  • Laka instalacija: Bez problema sastavite naš Prozirni Akrilni Sto u rekordnom vremenu sledeći uputstva i koristeći priloženi hardver i alat.
  • Pouzdan materijal: Uživajte u dodiru sofisticiranosti sa ovim glatkim i prozirnim akrilnim stolom. Izrađen od izvrsnih materijala, akrila i metalnih delova, pruža stabilnost i trajnost, držeći do 60 funti.
  • Višestruka upotreba: Kreirajte savršen ambijent bilo gde sa ovim akrilnim stolom. Funkcioniše savršeno za vaše grickalice i koktele, bilo u bašti, kupatilu ili dnevnoj sobi. Odličan izbor za opuštanje uz knjigu ili zabavu sa prijateljima.

Specifikacije:

  • Ime: Prozirni Akrilni Sto
  • Boja: Prozirna
  • Veličina proizvoda: približno 21.3×10 inča / 54.1×25.4cm

Pakovanje:

Prozirni Akrilni Sto * 1

image

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours